U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

GROND OPP.

374 m²

BEW. OPP.

240 m²

SLAAPKAMER(S)

2

BADKAMER(S)

1

GARAGE

Ja

TUIN

Ja

Neem contact op

Omschrijving

Moderne nieuwbouwwoning met ruime garage in Tienen

Deze prachtige woning in Tienen is gebouwd in 2020 en heeft een perceeloppervlakte van 374 vierkante meter. Het is een woning die van alle gemakken is voorzien. Er is namelijk vloerverwarming in de woonkamer en de badkamer en airco in de slaapkamer voorzien. Er is een wasplaats en een centraal stofzuigsysteem aanwezig. Daarnaast is de voordeur van op afstand te openen en sluiten en de bel kan je van op afstand opnemen.

De woning is als volgt ingedeeld:
Op het gelijkvloers: een ruime inkomhal, een garage met plaats voor 2 wagens en een opbergruimte. Daarnaast is er ook nog plaats voor 3 wagens op de oprit.
Op de eerste verdieping: de woonkamer met eetplaats en open keuken, een berging, een apart toilet en een ruim terras.
Op de tweede verdieping: een badkamer en 2 ruime slaapkamers en een bureau. De masterbedroom is voorzien van een klein terras.

De aangelegde tuin met terras is niet enkel aangenaam vertoeven, maar is handig via een zijpoort en achterpoort te bereiken.

De woning heeft een energielabel A. Dit betekent dat de woning zeer energiezuinig is en dat de energierekening laag zal zijn. Bovendien zijn er ook nog zonnepanelen aanwezig.

Zou dit wel eens jouw droomwoning kunnen zijn? Neem dan snel contact op met het team van Immolight voor een bezichtiging.


Vertel ons wat u zoekt


Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Immo Light