U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

GROND OPP.

280 m²

BEW. OPP.

134 m²

SLAAPKAMER(S)

3

BADKAMER(S)

2

TUIN

Ja

Neem contact op

Omschrijving

Af te werken renovatieproject met drie slaapkamers in Tienen

IN OPTIE! Deze woning is niet wat ze op het eerste zicht lijkt... Het meeste renovatiewerk is namelijk al verzet!

Dit leuke renovatieproject in Tienen is deels gerenoveerd in 2021-2022 en klaar om afgewerkt te worden naar eigen smaak en budget.

Het zadeldak en plat dak zijn vernieuwd en geïsoleerd, technische installaties (elektriciteit, CV op aardgas, sanitaire, aansluiting riolering) zijn geplaatst en gekeurd, de ramen en het schuifraam zijn vervangen met dubbele HR-beglazing.

Het enige wat u nog hoeft te doen is het bezetten van muren, plaatsen van badkamer en keuken, aansluiten van radiatoren en het afwerken van de vloeren. Kortom, de afwerking kan u volledig doen naar uw eigen zin.

Je komt binnen in de inkomhal waar er zich links een multifunctionele ruimte bevindt, deze kan ingericht worden als bureau, speelkamer, berging,... of kan opengemaakt en samengevoegd worden met de leefruimte en keuken. Als je verder loopt, kom je in de woonkamer en open keuken die zich onder een lichtkoepel bevindt en loopt via een groot schuifraam uit op een overdekt terras en Zuidoost gerichte tuin. Aansluitend aan de leefruimte is er een badkamer met geïnstalleerd toilet en wachtleidingen voor inloopdouche, twee wasbakken en wasmachine/droogkast.

Op de eerste verdieping bevinden er zich twee slaapkamers en een tweede badkamer waarvan de wachtleidingen klaar liggen. Via een vaste trap komen we tot een ruime derde slaapkamer met dakraam.

De kelder is droog en bereikbaar via een vaste trap.

Deze woning is zeer centraal gelegen in een rustige doodlopende straat waar al verschillende woningen een grondige renovatie hebben ondergaan. Gemakkelijke aansluiting tot E40 (8 min), 4 min fietsen tot Carrefour en 8min fietsen tot het station en centrum van Tienen.

Kortom, ben je klaar om de laatste hand aan dit renovatieproject te leggen en zo snel, mooi en betaalbaar te wonen in Tienen, contacteer ons dan snel en wij plannen graag een bezoek voor jou in!


Vertel ons wat u zoekt


Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Immo Light