U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

GROND OPP.

389 m²

BEW. OPP.

148 m²

SLAAPKAMER(S)

3

GARAGE

Ja

TUIN

Ja

Neem contact op

Omschrijving

Charmante woning in het centrum van Wezemaal!

Deze prachtige woning, gelegen in het pittoreske Wezemaal, is een eengezinswoning met veel karakter. Met zijn bouwjaar in 1930, heeft het huis een rijke geschiedenis en is het een charmante toevoeging aan de buurt.

De woning, die in 2020 volledig gerenoveerd werd, heeft een bewoonbare oppervlakte van 148 m². Dit maakt het een perfecte woning voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte. De woning biedt een echt ruimtegevoel door de hoge plafonds en de grote raampartijen die zorgen voor veel natuurlijk licht. Het gelijkvloers beschikt over een inkomhal met apart gastentoilet, open leefruimte met zit- en eetplaats, keuken, aparte bureau en berging. Boven bevinden zich dan de drie slaapkamers, badkamer en extra kamer.

Verder is de woning voorzien van een ruime tuin, gelegen op het noordwesten. Dit betekent dat u kunt genieten van de middag- en avondzon in uw eigen groene oase. De tuin biedt voldoende ruimte voor ontspanning, spelen en tuinieren.

Naast de tuin beschikt deze woning over twee garages met maar liefst vier parkeerplaatsen. Welke van op de straat toegankelijk zijn via de automatische houten poort. Dit is ideaal voor gezinnen met meerdere auto's of voor mensen die graag een extra ruimte hebben voor opslag of hobby's.

De woning heeft een EPC-waarde van 168 kWh/(m²jaar) en een energielabel B. Dit betekent dat de woning goed geïsoleerd is en energiezuinig is. Dit draagt niet alleen bij aan een lagere energierekening, maar ook aan een duurzamere levensstijl.

Lijkt dit het huis te zijn waar je al zolang naar op zoek bent?
Neem dan vandaag nog contact op met Dominiek 0498 26 46 71 om een bezichtiging in te plannen!


Vertel ons wat u zoekt


Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Immo Light