U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

GROND OPP.

77 m²

BEW. OPP.

130 m²

SLAAPKAMER(S)

2

TUIN

Ja

Neem contact op

Omschrijving

Charmante rijwoning te Kessel-Lo

Deze woning uit 1935 met een bewoonbare oppervlakte van 130 m² gelegen in Leuven voldoet aan alle moderne standaarden. De ligging van deze woning is ideaal voor wie op zoek is naar een rustige en groene omgeving, maar toch dicht bij alle nodige voorzieningen wil zijn. Leuven biedt een scala aan winkels, restaurants, scholen en recreatiemogelijkheden, allemaal op korte afstand van deze woning.

Via de hal kom je binnen in de woonkamer die gelegen is op gelijkvloers. De keuken en eetkamer bevinden zich op een verdieping lager die uitkijken op de tuin die zuidwest georiënteerd is. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht, waardoor de ruimtes een lichte en uitnodigende sfeer hebben. Verder bevinden de eerste slaapkamer en badkamer zich op de eerste verdieping en de tweede slaapkamer met bureauruimte op de tweede verdieping.

Wat betreft energie-efficiëntie, heeft deze woning een EPC-label C. Dit betekent dat de woning relatief energiezuinig is en dat je kunt rekenen op een comfortabel binnenklimaat, terwijl je energiekosten laag blijven.

Heb je interesse in deze woning? Neem dan zeker contact op met ons Immolight-team!
0476/44/13/73


Vertel ons wat u zoekt


Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Immo Light