U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

GROND OPP.

137 m²

BEW. OPP.

109 m²

SLAAPKAMER(S)

3

TUIN

Ja

Neem contact op

Omschrijving

Gezellige, instapklare woning te Kessel-Lo!

Deze gezellige, instapklare woning situeert zich op een toplocatie te Kessel-Lo! Ze is gelegen in een doodlopende staat en bevindt zich tegelijkertijd ook in de nabijheid van alle nodige voorzieningen. Het beste van twee werelden.
Zo zijn supermarkten, restaurants, bushaltes, scholen, het centrum en station van Leuven, … en nog zoveel meer allemaal bereikbaar op wandel- en fietsafstand van de woning.

Gebouwd in het jaar 1918, beschikt deze woning over enkele charmante elementen die perfect samengaat met het moderne leven van vandaag.

Deze stijlvolle rijwoning heeft een bewoonbare oppervlakte van +/- 110m². Via de inkomhal kom je terecht in de ruime leefruimte waarvan de voorste ruimte momenteel gebruikt wordt als bureau met aansluitend de keuken met eetplaats welke zicht bieden op de tuin. Verder beschikt het gelijkvloers nog over een moderne badkamer. De drie slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping.

Kortom, deze woning in Kessel-Lo is een ideale keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een toffe starterswoning! Met een gezellige, onderhoudsvriendelijke tuin, drie slaapkamers en een grote leefruimte biedt het alle comfort en charme die nodig zijn om hier je echte thuis van te maken!

Is deze instapklare woning dé woning die jij zoekt? Zoek dan niet langer verder, neem vandaag nog contact op met Marta van Immolight 0476 44 12 73 en plan je bezoek in!


Vertel ons wat u zoekt


Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Immo Light