U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

GROND OPP.

230 m²

BEW. OPP.

175 m²

SLAAPKAMER(S)

3

TUIN

Ja

Neem contact op

Omschrijving

Instapklare woning te Kessel-Lo!

Deze woning bevindt zich op een toplocatie te Kessel-Lo met alle nodige voorzieningen in de nabijheid!
Zo bevindt de woning zich op wandelafstand van de bakker, de Delhaize, de bushalte, etc., .... en op fietsafstand van het Provenciaal domein, de Abdij van Vlierbeek, restaurants, het station van Leuven en nog zoveel andere dingen!

Via de inkomhal kom je terecht in de ruime leefruimte met hoge plafonds. De voorste ruimte wordt momenteel gebruikt als zithoek, hier aansluitend heb je een eetkamer, een extra ruime en de keuken met zicht op de tuin. Verder beschikt het gelijkvloers nog over een badkamer en een apart toilet. De eerste verdieping beschikt over twee ruime slaapkamers en de zolderverdieping werd volledig getransformeerd tot een masterbedroom met inbouwkasten. Gezien de grootte van de kamer heeft u hier eventueel nog de mogelijkheid om deze op te splitsen in twee aparte kamers indien gewenst.

Bovendien is de woning nog voorzien van een gezellig terras en een gebruiksvriendelijke tuin.

De toegang langs achter is een leuke extra troef! Aan de achterkant van het tuinhuis werd een extra deur voorzien zodanig dat je vanop de parking van de Delhaize toegang hebt tot je tuin, super handig!

De EPC-waarde van 407 kWh/(m²jaar) geeft aan dat er nog ruimte is voor verbetering op het gebied van energie-efficiëntie. Een airco plaatsen op de zolderkamer in combinatie met kelderplafond isolatie zouden kunnen zorgen voor het bekomen van een C-label. U als koper kan hier ook nog genieten van een labelpremie.

Kortom, deze woning in Leuven is een ideale keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een toffe starterswoning! Met een ruime tuin, drie slaapkamers en een grote leefruimte biedt het alle comfort en charme die nodig zijn voor een gelukkig en gezellig thuis.

Lijkt deze woning ideaal voor jou?
Neem dan vandaag nog contact op met Marta van Immolight 0476 44 12 73 om een bezoek in te plannen!


Vertel ons wat u zoekt


Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Immo Light