U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

GROND OPP.

255 m²

BEW. OPP.

180 m²

SLAAPKAMER(S)

4

BADKAMER(S)

2

GARAGE

Ja

TUIN

Ja

Neem contact op

Omschrijving

Mooie, volledig gerenoveerde woning met prachtig zicht op velden!

Deze mooie, volledig gerenoveerde woning bevindt zich op een toplocatie in Kessel-Lo, op fietsafstand van het station en het centrum van Leuven. De woning is tot in de puntjes afgewerkt en biedt een bijzonder aangename, open en lichtrijke leefruimte, 4 kamers en een bureau. De achteraan gelegen tuin met terras en zicht op de velden maakt het geheel bijzonder fijn om wonen.

Omvattende: Gelijkvloers: ruime inkomhal met inbouwkasten en apart toilet, garage met plaats voor wasmachine en droogkast, master bedroom met dressing, badkamer en bureau met zicht op de tuin. Eerste verdiep: open living, eetplaats en keuken en via de grote raampartijen aan de keuken kom je op het overdekte terras. Tweede verdiep: 2 ruime kamers, 3de kamer of speelkamer en badkamer met douche en bad. Zolder: opbergruimte.

De woning bevindt zich in een rustige en kindvriendelijke straat, zo is er bijna geen verkeer en is er een speelstraat en een speelplein. Bushaltes zijn vlakbij en alle faciliteiten zijn bereikbaar met de fiets.
De noordoost gelegen tuin, die bereikbaar is via de bureau op het gelijkvloers, via de master bedroom en via de trap aan het overdekte terras, heeft in de zomer tot 15u zon op het terras, tot 19u zon achteraan in de tuin en elke ochtend maak je mooie zonsopgangen mee vanuit de keuken of het overdekt terras boven.

En als kers op de taart, is bij de renovatiewerken aandacht bestaat aan de energieprestatie van de woning met als resultaat dat de woning een A-label heeft.

Maak snel een afspraak met Marta van Immolight op 0476/44.13.73 en ontdek zelf alle troeven van deze woning!


Vertel ons wat u zoekt


Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Immo Light