U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

GROND OPP.

2 578 m²

BEW. OPP.

282 m²

SLAAPKAMER(S)

4

BADKAMER(S)

1

GARAGE

Ja

TUIN

Ja

Neem contact op

Omschrijving

RUIME WONING MET GROTE TUIN EN PRACHTIG ZICHT IN KUMITCH

Deze prachtige woning in Kumtich is de perfecte plek voor gezinnen die op zoek zijn naar comfort, ruimte en moderniteit. De woning is gebouwd in 2011 en heeft een perceeloppervlakte van 2.578m². De bewoonbare oppervlakte van de woning is maar liefst 282m², waardoor er genoeg ruimte is voor het hele gezin.

De woning beschikt over 4 slaapkamers (mogelijkheid om 5de kamer te maken) op het eerste verdiep, wat betekent dat er genoeg ruimte is voor iedereen om zich terug te trekken en te ontspannen. Daarnaast is er ook een grote (31,5m²) ruimte op het gelijkvloers die momenteel wordt gebruikt als 2de leefruimte/speelkamer. Deze ruimte met aparte inkom en wateraansluiting kan ook dienen als praktijkruimte voor een vrij beroep of kan perfect als zorgwoning ingericht worden. Verder is er op het gelijkvloers een ruime leefruimte met living, eetplaats en open keuken, een aparte bureauruimte, een bergplaats en toilet. Op het eerste verdiep zijn er naast de slaapkamers nog 2 dressings en een badkamer met bad en douche.

Opbergruimte is er voldoende door de kelder die onder de volledige woning loopt, zelfs de ruimte voor een “mancave” is aanwezig. Verder is er nog een inpandige garage en voorziet de oprit 6 a 8 parkeerplaatsen.

De ruime tuin waar je kan genieten van het prachtige uitzicht is op het westen gericht, waardoor u de hele dag van de zon kunt genieten. Ook het terras is een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van de mooie omgeving.

De EPC-waarde van de woning is 59.00, wat betekent dat de woning zeer energiezuinig is. Dit wordt bevestigd door het energielabel A. Vorig jaar werden er 24 zonnepanelen, 4 thuisbatterijen en 2 warmtepompen lucht/lucht geplaatst. Dit betekent dat de woning niet alleen comfortabel en ruim is, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk.

Kortom deze woning in Kumtich is de perfecte plek voor gezinnen die op zoek zijn naar comfort, ruimte en moderniteit. Met 4/5 slaapkamers, een garage, een prachtige tuin en een duurzaam energielabel, is deze woning de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het leven. Heeft u interesse? Neem dan snel contact op voor een bezichtiging met het team van Immolight.


Vertel ons wat u zoekt


Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Immo Light