U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

GROND OPP.

511 m²

BEW. OPP.

216 m²

SLAAPKAMER(S)

3

TUIN

Ja

Neem contact op

Omschrijving

Hedendaags gerenoveerde woning met tuin en dakterras

Op zoek naar een instapklare woning? Zo gevonden!

Deze volledig gerenoveerde karakterwoning met modern interieur is gelegen op een perceel van 5 are 11 centiare en bevindt zich op 4 km wandelafstand van het Kasteel van Horst, 1,7 km van de gemeentelijke Basisschool "De Gobbel" en heeft een gemakkelijke verbinding met de E314.

Op het gelijkvloers vind je aan de voorkant van de woning een commerciële ruimte, die voorheen diende als kapperszaak. Deze ruimte van 25,85m², met toilet en aansluiting water en afvoer, heeft zeer veel mogelijkheden. Het kan o.a. geïntegreerd worden in de gezinswoning of het kan dienen voor professionele doeleinden. Via de zijkant van de woning kom je in de ruime inkomhal die door de vide een echte eyecatcher is. Aansluitend heb je de lichtrijke leefruimte met open keuken. De keuken is volledige geïnstalleerd en omvat naast de vaatwasser ook een inbouw koffiemachine en stoomoven. Verder is er nog een handige berging waar de aansluiting voor de wasmachine en droogkast zich bevindt.
Op het verdiep kom je via de prachtige nachthal, met zicht op de inkomhal, in de master bedroom, met dressing en dakterras. Verder zijn er nog 2 ruime kamers met inbouwkasten en is er een badkamer met toilet, dubbele lavabo, groot bad en een prachtige inloopdouche. Tevens is er toegang tot de zolder via een zolderluik die dient als opbergruimte.
Via de grote raampartij in de leefruimte (die volledig open kan) kom je in de aangelegde tuin met ruim terras, buitendouche en tuinhuis. Vooraan aan de woning zijn er staanplaatsen voor 3 wagens voorzien.

De woning ligt op de hoek van de Gobbelsrode en de Vierbunder. Via de laatste kom je onmiddellijk in de velden waar je rustige wandelingen kan maken.

Heeft deze omschrijving je benieuwd gemaakt naar meer, neem dan snel contact op met Marta van Immolight op 0476/44.13.73.


Vertel ons wat u zoekt


Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Immo Light