U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

GROND OPP.

870 m²

BEW. OPP.

253 m²

SLAAPKAMER(S)

4

GARAGE

Ja

TUIN

Ja

Neem contact op

Omschrijving

Vrijstaande woning in 'Den Doren' te Herent!

Deze instapklare, vrijstaande woning bevindt zich in de gegeerde buurt 'Den Doren', waar het heerlijk rustig wonen is.
De charme die de woning zowel langs buiten als binnen uitstraalt, is om meteen verliefd op te worden.

Naast de charme beschikt de woning ook over heel wat ruimte (bewoonbare oppervlakte 253 m²). Zo herbergt de woning onder andere 4 volwaardige slaapkamers, een ruime woonkamer met open keuken en voldoende plaats om dingen op te bergen. Er is daarenboven een garage aanwezig en voldoende parkeergelegenheid naast de woning.

De elektrische installatie is conform de huidige wetgeving. Met een energielabel D, bent u ook niet onderworpen aan de energetische renovatieplicht binnen de 5 jaar.

De gezellige tuin biedt een oase van rust waar het heerlijk vertoeven is. Daarnaast is er ook een terras aanwezig waar je in de zomer in alle privacy kunt genieten.

De ligging van de woning is ideaal voor wie op zoek is naar rust en ruimte, maar toch dichtbij de nodige voorzieningen wil zijn. Zo ben je op een kwartiertje fietsen langs de Vaart in Leuven centrum en ben je met de wagen op 10 minuten rijden van de autostrade. Tenslotte zijn de basisschool De Kraal Den Doren en de scoutsterreinen net om de hoek.

Plan je graag een bezoek in aan deze woning? Neem dan vandaag nog contact op met Dominiek van Immolight (0498 26 46 71).


Vertel ons wat u zoekt


Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Immo Light