U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

GROND OPP.

561 m²

BEW. OPP.

165 m²

SLAAPKAMER(S)

3

TUIN

Ja

Neem contact op

Omschrijving

Te renoveren halfopen woning in het landelijke Hakendover

Deze te renoveren halfopen woning in het landelijke Hakendover is een perfect voorbeeld van een gezinswoning met veel potentieel. Met zijn charmante uitstraling en bouwjaar uit 1935, ademt het huis karakter en geschiedenis.

De woning beschikt over een ruime tuin, ideaal voor gezinnen met kinderen of voor diegenen die graag buiten genieten. De bijgebouwen kunnen dienen als extra bergruimte, als hobbyruimte of voor je zelfstandige activiteit. De aanbouw links van de woning kan perfect omgevormd worden tot garage.

Met twee ruime en één kleinere slaapkamer op het eerste verdiep en een zolder met vaste trap is er voldoende ruimte voor het hele gezin. De kamers zijn licht en ruimtelijk, waardoor er genoeg mogelijkheden zijn om ze naar eigen smaak in te richten.
Verder omvat de woning op het gelijkvloers een ruime hal, een woonkamer en eetkamer, een tussenplaats, een keuken met zicht op de tuin en een badkamer met bad, lavabo en toilet. De woning is gedeeltelijk onderkelderd, hier bevinden zich de aansluitingen van de nutsvoorzieningen.

Vanuit deze zeer rustige ligging heb je toch een zeer goede bereikbaarheid. Er is een bushalte op wandelafstand van de woning, binnen 5km ben je aan de autosnelweg E40 (Brussel-Luik) of aan het treinstation in Tienen.

Al met al is deze woning in Hakendover een uitstekende keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een gezinswoning met een ruime tuin en mogelijkheden tot renovatie. Maak een afspraak met Marta op 0476/44 13 73 en kom snel de woning zelf ontdekken!


Vertel ons wat u zoekt


Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Immo Light