U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

GROND OPP.

1 224 m²

BEW. OPP.

256 m²

SLAAPKAMER(S)

3

GARAGE

Ja

TUIN

Ja

Neem contact op

Omschrijving

Charmante woning te Korbeek-Lo!

Deze woning bevindt zich in het mooie Korbeek-Lo op een rustig, achterliggend gelegen perceel.
De woning werd gebouwd in de jaren zeventig en is gelegen op een toplocatie met alle nodige voorzieningen in de nabijheid. Zo bevindt je je op wandelafstand van de bakker, de apotheek, de bushalte, etc., .... en op fietsafstand van het centrum van Leuven, restaurants en nog zoveel andere dingen!

Met een bewoonbare oppervlakte van 256 m² heeft deze woning heel wat in petto voor jou! Via de inkomhal met apart gastentoilet kom je terecht in de ruime leefruimte met talrijke glaspartijen, aansluitend heb je de goed onderhouden en uitgeruste keuken, badkamer met bad en douche, drie volwaardige slaapkamers, een aparte bureau, een bergruimte, een inpandige garage met plaats voor twee wagens en een ruime kelder.

Naast de inpandige garage zijn er ook nog drie parkeerplaatsen beschikbaar, wat handig is als je regelmatig gasten ontvangt of als je zelf meerdere auto's hebt.

De woning is gelegen op een perceel van maar liefst 12a24ca! De tuin is georiënteerd op het zuiden, wat betekent dat je de hele dag van de zon kunt genieten.

De energiezuinigheid van de woning, met een EPC label B, is voornamelijk te danken aan de talrijke zonnepanelen op het dak, de warmtepomp en de hoogredementsbeglazing. Dit vertaalt zich naar lagere energiekosten en draagt bij aan een groenere toekomst.
Tot slot beschikt de woning over een regenwaterput van 3000 l met elektrische pomp.

Deze woning in Korbeek-Lo is een ideale keuze voor gezinnen of mensen die op zoek zijn naar een ruime en energiezuinige woning. Met zijn drie slaapkamers, garage, grote tuin en parkeermogelijkheden, biedt het alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en praktisch leven.

Kan dit jouw droomhuis worden?
Neem dan vandaag nog contact op met het Immolight team!


Vertel ons wat u zoekt


Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Immo Light