U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

GROND OPP.

957 m²

BEW. OPP.

185 m²

SLAAPKAMER(S)

3

GARAGE

Ja

TUIN

Ja

Neem contact op

Omschrijving

Charmante woning met eigen karakter te Bierbeek!

Deze charmante woning in Bierbeek heeft een eigen karakter met een aantal aantrekkelijke eigenschappen. Gebouwd in 1975, heeft dit huis door de jaren heen zijn bewoners veel te bieden gehad en heeft onlangs nog enkele waardevolle renovaties ondergaan. Met een royaal perceel van 9 a 57 ca is er voldoende ruimte voor een prachtige tuin die gunstig op het zuiden is gelegen.

Binnenin het huis tref je drie comfortabele slaapkamers aan, ideaal voor gezinnen of regelmatige gasten. Elke kamer biedt voldoende ruimte en privacy. Daarnaast is er een ruime woonkamer, een goed uitgeruste keuken en een net nieuw geplaatste badkamer.

De energiezuinigheid van de woning, met een EPC label B, is voornamelijk te danken aan de talrijke zonnepanelen op het dak, de condenserende ketel en de hoogredementsbeglazing. Dit vertaalt zich naar lagere energiekosten en draagt bij aan een groenere toekomst.

Tot slot beschikt de woning over een garage met plaats voor twee auto's. Ook zijn er voor de garages nog twee extra parkeerplaatsen beschikbaar, zodat er altijd ruimte is voor extra voertuigen of gasten die op bezoek komen.

Is dit jouw droomhuis? Neem contact met ons op en maak het realiteit!


Vertel ons wat u zoekt


Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Immo Light