U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

GROND OPP.

2 391 m²

BEW. OPP.

411 m²

SLAAPKAMER(S)

7

GARAGE

Ja

TUIN

Ja

Neem contact op

Omschrijving

Vrijstaande woning met ruime tuin te Herent

Welkom bij deze leuke woning gelegen te Herent. De woning is zorgvuldig onderhouden en heeft een epc score van 223 kWh / (m² jaar). Ook beschikt ze over een prachtige tuin die zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht in het hele huis.

Via de ruime inkomhal betreedt u het leefgedeelte. Hier bevinden zich de woonkamer, eetkamer en keuken. Deze ruimtes hebben via een groot schuifraam uitzicht op de tuin. Via de keuken komt u in de garage, die momenteel gebruikt wordt als berging / technische ruimte.

Daarnaast beschikt het huis op het gelijkvloers over vijf slaapkamers. Een van de slaapkamers heeft een aangrenzende badkamer. De overige slaapkamers delen een tweede badkamer. Er zijn ook twee bureauruimtes die gebruikt kunnen worden als werkruimte of studeerkamer. Tenslotte kan u op de eerste verdieping nog een slaapkamer, speelkamer en zolder terugvinden.

Mis de kans niet om van dit charmante huis uw nieuwe thuis te maken. Plan vandaag nog een bezichtiging en zie zelf wat deze woning te bieden heeft. (Dominiek - 0498/26.46.71)


Vertel ons wat u zoekt


Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Immo Light