U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

BEW. OPP.

95 m²

SLAAPKAMER(S)

2

GARAGE

Ja

Neem contact op

Omschrijving

Ruim, instapklaar appartement met garage in centrum Leuven

Dit ruime appartement is gelegen in het Nieuwe Kwartier te Leuven en is de ideale woning voor wie op zoek is naar een gezellig thuis. De ligging op de vierde verdieping zorgt voor een mooie lichtinval en een vergezicht over de stad.

Het appartement werd recent gerenoveerd met kwalitatieve materialen en met smaak. Daarentegen bevatten de riante gemeenschappelijke inkomhal en gangen nog tal van authentieke elementen dat we kunnen terugkoppelen aan het bouwjaar 1964.

Via de inkomhal met een apart toilet en berging, kom je terecht in de lichtrijke leefruimte met woon-en eetkamer met aansluitende de goed uitgeruste keuken met toegang tot een eerste balkon. Verder beschikt het appartement over een badkamer en twee ruime slaapkamers, waarvan één toegang heeft tot een tweede balkon.

Met een bewoonbare oppervlakte van 95 m² biedt dit appartement voldoende ruimte voor een alleenstaande, een koppel of een klein gezin.

Een grote troef van dit appartement is de garage.

Dankzij de centrale ligging van het appartement in Leuven, zijn alle voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar. Bovendien biedt Leuven als stad tal van culturele en recreatieve activiteiten, waardoor er altijd iets te beleven valt.

Benieuwd naar meer? Neem dan vandaag nog contact op met Marta van immolight 0476 44 13 73.


Vertel ons wat u zoekt


Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Immo Light