U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

GROND OPP.

700 m²

BEW. OPP.

52 m²

SLAAPKAMER(S)

1

Neem contact op

Omschrijving

Instapklaar appartement met ruim terras en overdekte staanplaats

In een gegeerde en groene woonomgeving, met zicht op de Kesselse Bergen, op fietsafstand van het centrum en het station van Leuven, vlakbij winkels, het openbaar vervoer en de E314, zijn wij vereerd dit energiezuinig appartement te koop aan te bieden.

Het werd in 2001 gebouwd en is gesitueerd op de eerste verdieping van een karaktervolle en kleinschalige residentie.
Het gezellig appartement omvat een living met open keuken, een ruime slaapkamer een badkamer met bad en aansluiting voor een wasmachine.
Het grote pluspunt is het ruime terras achteraan het gebouw met zicht op de Kesselse Bergen. Er is nog een balkon aan de zijkant, wat ideaal is om vuilbakken op te plaatsen.
Bij het appartement behoord een zeer ruime kelder en een overdekte autostaanplaats. Er is ook een gemeenschappelijke fietsenstalling in het gebouw.

Dit energiezuinig appartement is eveneens uitermate geschikt als waardevaste vastgoedinvestering. Kortom, dit instapklaar appartement met ruim terras en autostaanplaats op een topligging is zeker uw aandacht waard. Neem snel contact op met Marta van Immolight op 0476/44.13.73 om een bezoek in te plannen!


Vertel ons wat u zoekt


Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Immo Light